Onze cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om zelf te krijgen!

Kapsalon Numansdorp

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van zijn haar houdt? Dan is een cadeaubon voor Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard een perfect idee!

Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard is een kapsalon gevestigd in de regio Hoeksche Waard, opgericht door een ervaren kapster met een passie voor haar vak. Deze kapster is zeer gemotiveerd en heeft altijd een luisterend oor voor de wensen van haar klanten. Ze neemt de tijd om de haren van de klant op de juiste manier te knippen en te stylen, zodat de klant altijd tevreden de kapsalon verlaat.

Waarom de cadeaubon bestellen?

De cadeaubon van Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard is onbeperkt geldig en heeft een minimaal bedrag van € 10,- en een maximaal bedrag van 50 euro. De ontvanger heeft vanwege een onbeperkte houdbaarheidsdatum genoeg tijd heeft om een bezoek te plannen aan de kapsalon. De cadeaubon is te gebruiken voor alle diensten die de kapsalon aanbiedt, zoals knippen, stylen, verven, permanenten en föhnen.

De cadeaubon is ook zeer geschikt als verjaardagscadeau of als cadeau voor een andere speciale gelegenheid. Zo kun je iemand verrassen met een dagje uit naar de kapper, waarbij ze helemaal in de watten gelegd wordt.

De kapsalon is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen in een ruime wijk in het gebouw van Alerimus de Buitensluis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, zodat je gemakkelijk naar de kapsalon kan komen. In de kapsalon wordt er altijd gezorgd voor een gezellige en ontspannen sfeer, zodat je je helemaal op je gemak voelt tijdens je bezoek.

Hoe bestel je de cadeaubon?

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand die houdt van zijn haar, dan is een cadeaubon voor Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard de perfecte keuze. Je kunt de cadeaubon online bestellen, even contact opnemen, of afhalen in de kapsalon zelf. Zo geef je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau!

Cadeaubonnen kapper

Wil je meteen contact opnemen?

Dat kan!