Wil je contact opnemen met Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard?

Meteen contact?

In Numansdorp bevindt zich een prachtige kapsalon genaamd Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard. Deze kapsalon is gelegen net buiten het centrum in het gebouw van Alerimus de Buitensluis. Bij Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard kunt u terecht voor alle soorten knipbeurten, van een simpele knipbeurt tot het verven van uw haar in een opvallende kleur.

De kapster die werkt bij Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard is professioneel opgeleid en heeft veel ervaring in het vak. Zij weet precies hoe ze uw haar op de beste manier moet behandelen, zodat het er altijd verzorgd en gezond uitziet. Bovendien zijn ze erg vriendelijk en maken ze graag een praatje met hun klanten, zodat u zich altijd welkom voelt in de kapsalon.

Als u op zoek bent naar een goede kapster in Numansdorp, dan is Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard zeker een aanrader. U kunt contact opnemen met de kapsalon via onderstaand formulier of door te bellen naar 085 301 3160. De medewerker staat graag voor u klaar om u te helpen met al uw haar wensen en vragen. Maak dus snel een afspraak en geniet van een professionele knipbeurt in deze mooie grote kapsalon in Numansdorp.

Wij helpen je graag met een professioneel en persoonlijk advies. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085 301 3160. Inspiratie nodig? Kijk op onze instagram!

Kapsalon Numansdorp

Waar werken wij mee?

Om ervoor te zorgen dat wij ons werk kunnen uitvoeren, werken wij samen met een aantal bekende merken.
Zo kunnen wij jou altijd voorzien van de laatste trends.

Logo Fanola
Logo Olaplex
Logo Keune
Logo Vitality's