Bij ons te koop! de Fanola no yellow shampoo.

Fanola No Yellow shampoo is een populaire haarkleuring die speciaal is ontwikkeld om geelachtige tonen te verminderen in blond, geblondeerd of grijs haar. De formule bevat violette pigmenten die helpen om de geelachtige tonen te neutraliseren, zodat het haar er weer glanzend en gezond uitziet.

Het product is gemakkelijk te gebruiken en kan zowel op droog als op vochtig haar worden aangebracht. Het is ook vrij van parabenen en sulfaten, wat het veilig maakt voor gebruik op alle haartypen.

Als u op zoek bent naar Fanola No Yellow in de regio Numansdorp, kunt u terecht bij onze kapsalon. Wij hebben het product “Fanola No Yellow” op voorraad in twee maten. Keuze uit 350ML en 1000ML! En kunnen het aanbevelen aan onze klanten die op zoek zijn naar een effectief middel om geelachtige tonen te verminderen in hun haar. Bovendien kunt u bij ons terecht voor professioneel advies over hoe u het product het beste kunt gebruiken en welke resultaten u kunt verwachten.

Kom gerust langs in onze kapsalon om Fanola No Yellow shampoo te kopen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om uw haar weer te laten stralen!

Fanola No Yellow shampoo 1000 ML
Fanola No Yellow shampoo 350 ML

Wil je meteen contact opnemen?

Dat kan!