Wie is Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard?

Even voorstellen? Geen probleem! Wij zijn Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksche Waard en zitten met onze kapsalon in Numansdorp. Zien we je terug in onze kapsalon binnen “Alerimus de Buitensluis” in Numansdorp?

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in een kapsalon besloot Patricia van der Linden uit Klaaswaal om voor zichzelf te beginnen en Vice Versa kapster te worden. Mijn naam is Patricia van der Linden, getrouwd en geen kinderen. Ik heb twee hele lieve hondjes en deze beschouw ik als mijn kinderen.

Wil je meteen contact opnemen?

Dat kan!

Er is begin november 2021 een unieke kans op mijn pad gekomen die ik met beide handen heb aangepakt. Ik heb eindelijk mijn eigen kapsalon in Numansdorp!

De locatie van de kapsalon is in “Alerimus De Buitensluis” te Numansdorp.

Het adres is:

Bernhardstraat 25, afdeling 1 (kamer 1.07)
3281 BC Numansdorp.

Je gebruikt de ingang tegenover de Plus supermarkt en gaat vervolgens met de trap of lift naar de eerste etage en dan direct de eerste rechts. Het kamer nummer is 1.07.

Voor een complete metamorfose of het onderhouden van je huidige kapsel bent u bij Vice Versa uw kapster in de regio Hoeksewaard aan het juiste adres.

Jullie zijn hier natuurlijk allemaal van harte welkom en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Wil je meteen een afspraak maken?

Kapsalon Numansdorp

Klanten over ons…

Dit zijn enkele reacties welk geplaatst zijn bij trustpilot en ons bookingsprogramma.

“Patricia knipt sinds een aantal jaren mijn haar en ben super tevreden! Leuke spontane vrouw en levert goed werk. Ze is snel en vakkundig!”

Mevrouw Y. Mans

“Is al ruim 20 jaar mijn kapster, dus dat zeg genoeg toch. Weet wat ik wil en zo knip ze het ook. Toppie!”

Bolindie

“Bij Vice Versa is het altijd heel gezellig. Patricia luistert goed naar je wensen en geeft je dat thuis-gevoel. Ze is gewoon de beste!”

Esther