Bij ons te koop! de Olaplex shampoo.

Olaplex shampoo is een populair haarproduct dat is ontwikkeld om beschadigd en gekleurd haar te herstellen en te versterken. De formule bevat de unieke Olaplex Bond Building Technology, die de interne structuur van het haar herstelt en versterkt om breuk en schade te voorkomen.

Het product is geschikt voor alle haartypen en kan worden gebruikt op droog en vochtig haar. Het is vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen, wat het veilig maakt voor gebruik op gekleurd haar. Bovendien is Olaplex shampoo dermatologisch getest en bevat het hydraterende bestanddelen om het haar zacht en glanzend te maken.

Als u op zoek bent naar Olaplex shampoo in de regio Numansdorp, kunt u terecht bij onze kapsalon. Wij hebben het product op voorraad en kunnen het aanbevelen aan onze klanten die op zoek zijn naar een effectief middel om beschadigd en gekleurd haar te herstellen en te versterken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor professioneel advies over hoe u het product het beste kunt gebruiken en welke resultaten u kunt verwachten.

Kom gerust langs in onze kapsalon om één shampoo te kopen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om uw haar weer gezond en glanzend te maken!

Wil je meteen contact opnemen?

Dat kan!