Hoe ziet onze kapsalon in Numansdorp eruit?

Onze kapsalon in Numansdorp, gelegen in de Hoeksche Waard, is de perfecte plek voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare kappersdiensten zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Bij onze kapsalon hebben we een ruime inkijk, wat betekent dat u kunt zien wat er gebeurt en hoe professioneel onze kapper aan het werk is.

We bieden een breed scala aan diensten aan, van knippen en stylen tot kleuren en permanenten. Onze kapper is professioneel en ervaren en heeft de kennis en vaardigheden om u te helpen het beste uit uw haar te halen.

We begrijpen dat iedereen op zoek is naar betaalbare opties voor zijn of haar kappersbehandelingen, dus we doen ons best om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we nog steeds de beste service bieden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon een snelle knipbeurt, we staan altijd klaar om u te helpen. Kom langs en laat ons u laten zien wat we voor u kunnen doen. Maak vandaag nog een afspraak! We kijken ernaar uit om u te zien!

Wil je meteen contact opnemen?

Dat kan!

We geven je graag een indruk van onze kapsalon in Numansdorp. Zo ben je helemaal op de hoogte hoe onze kapsalon in Numansdorp eruit ziet. Zien we je snel?

Kapsalon Numansdorp
Kapsalon Numansdorp
Kapsalon Numansdorp
Kapsalon Numansdorp

Klanten over ons…

Dit zijn enkele reacties welk geplaatst zijn bij trustpilot en ons bookingsprogramma.

“Patricia knipt sinds een aantal jaren mijn haar en ben super tevreden! Leuke spontane vrouw en levert goed werk. Ze is snel en vakkundig!”

Mevrouw Y. Mans

“Is al ruim 20 jaar mijn kapster, dus dat zeg genoeg toch. Weet wat ik wil en zo knip ze het ook. Toppie!”

Bolindie

“Bij Vice Versa is het altijd heel gezellig. Patricia luistert goed naar je wensen en geeft je dat thuis-gevoel. Ze is gewoon de beste!”

Esther